Udtalelser

Efter en periode med hold i nakken, og som følge heraf spændinger i skuldre og flere migræneanfald, var det fantastisk at opleve hvor hurtigt behandlingerne hjalp. Allerede efter 1.behandling kunne jeg mærke spændingerne lette. Behandlingen forgår i lyse og behagelige omgivelser, og atmosfæren er meget professionel og imødekommende.
Marie Lorenz, Silkeborg
Jeg havde gennem flere måneder haft ischiassmerter i hoften med udstråling ned i benene. Det var en stor lettelse at opleve hvordan akupunktur kunne fjerne smerterne. Jeg er nu igang med at løbetræne igen og kan varmt anbefale akupuntur.
Anne Kristensen, Hjerting
Meget professionel og meget omsorgsfuld! Man forlader stedet næsten svævende- med en udpræget fornemmelse af netop harmoni.
Hanna Nissen, Varde
For få år siden kom jeg ud for et mindre uheld i Norge, hvor fortovet var glat,og jeg derfor mistede balancen. De tiltagende nakkesmerter,følelsen af nervetryksmerter i venstre arm og hoved der i tiltagende grad blev drejet mod venstre gjorde mig klar over uheldets alvor. Ved hjemkomsten til Danmark fik jeg foretaget en akut MR der viste, at der var opstået tre discusprolapser i nakken. To mindre og en meget stor. Selvom operationen fjernede en del af generne, var der efter operation rigtig mange nervesmerter i venstre arm og hånd. Jeg følte mig meget sårbar og smertepåvirket til trods for smertelindrende behandling.  Gerda Deigaard Møller Kristensen tilbød mig akupunktur. Gerda brugte tid på en grundig dataindsamling og gav mig samtidig grundig information om, hvad behandlingen gik ud på, det gjorde mig tryg. Gerdas behandling hjalp mig, og gav mig tro på et liv med tålelige smerter. Jeg vil aldrig glemme mødet med Gerda og hendes faglighed. Herunder også den tryghed, jeg følte da akupunktur på det tidspunkt var en helt ny behandlingsform for mig.
Lisbeth Trnka, Helsingør, Sygeplejerske Cand.mag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *